Homehet Motiele huisWerkplaatsConsult

Consult

In het consult is de gebruiker aan het woord. We nemen we je daarbij mee langs o.a. de acht werkvelden van onze toolbox. Met behulp van vragen en beelden onderzoeken we de verschillende behoeften waar een ontwerp aan moet voldoen. Praktische behoeften uiteraard, maar ook de verlangens die niet direct aan de oppervlakte liggen. Met het consult vergroten we het werkveld voor de gebruiker waarbinnen hij of zij een meer weloverwogen keuze kan maken; een breder perspectief dus voor een optimale start. Het resultaat is een ontwerp van het programma.

Voor wie?

Het consult is ontwikkeld voor iedereen die interesse heeft voor de kwaliteit en betekenis van zijn of haar leefruimte. Het richt zich echter in het bijzonder op de mens die alleen of samen met anderen hun eigen huis willen bouwen, verbouwen, uitbreiden, upgraden of herontwikkelen. Of op ondernemers met een eigen bedrijf, atelier, winkel, kinderopvang en kantoor. 

Aanvullend

Het consult zelf duurt maximaal een ochtend of middag, maar de duur van onze eigen werkzaamheden kan variëren. Dit afhankelijk van de grootte en complexiteit van het vraagstuk. Het honorarium voor het consult is echter vast: € 605,- euro (incl. btw.). Het consult is een vrijblijvend advies, maar mocht dit gewenst zijn dan kunnen we uiteraard helpen bij een verdere uitwerking. Een eerste stap is die van de karakterschets.

Interesse?

Inschrijven kan via de contactpagina. Kies ‘Consult’ als onderwerp, geef een korte toelichting op het vraagstuk en je telefoonnummer, dan kunnen we als dat nodig is contact met je opnemen.

Lees onze brochure voor meer informatie.