Homehet Motiele huis

het Motiele huis

Het Motiele huis is een kenniscentrum voor Motiel(e) werken. Het heeft als doel om een nieuw werkveld te ontwikkelen waarbij het creëren van bewegingsruimte centraal staat. We willen door middel van onze ontwerpen en educatieve programma’s, mensen bewuster maken van wat wij allemaal kunnen in de bouw. Het idee is dat het creëren van een beter klimaat voor innovatie en hervorming begint bij het cultiveren van een sterker, collectief bewustzijn.

Een beter klimaat voor innovatie en hervorming begint bij het cultiveren van een sterker, collectief bewustzijn.

Thuishaven Motiele architect

Het Motiele huis is een concrete stap, als architect, om vanuit een ander perspectief van betekenis te zijn voor de gemeenschap; de eindgebruiker waar we de ruimte voor maken. Het Motiele huis is tevens de thuishaven van de Motiele architect. Hij verzorgt er de ontwerpen, activiteiten en ontwikkelingen in samenwerking met de partners.  

Voor wie?

Het Motiele huis is toegankelijk voor iedereen die interesse heeft voor de kwaliteit van zijn of haar leefruimte. Dit vanuit zowel een privaat als professioneel oogpunt. Maar het centrum richt zich specifiek op de eindgebruiker. Denk aan mensen die alleen of samen met anderen hun eigen huis willen bouwen, verbouwen, uitbreiden, upgraden of herontwikkelen. Denk ook aan zelfstandige ondernemers met een eigen bedrijf, atelier, winkel, kinderopvang, kantoor of verenigingen met een betrokken ledenbestand. 

Wat doen we?

We geven vorm aan het bovenstaande middels het organiseren van voordrachten, workshops en consulten. Ook werken we aan zogeheten examples of good practice, bouwen we de droombronnenbank en geven we op vrijdagen gratis ontwerp-sessies voor de bewoners uit de Bloemenbuurt in Den Haag (Pro Deo architect).

Het Motiele huis | Hyacinthweg 13 Den Haag
Kantoor
Workshop (1)
Workshop (2)
Workshop (3)
Workshop (4)
Workshop (5)
Brainstormen
Voordrachten

Mocht je interesse hebben of gewoon eens vrijblijvend kennis willen maken, neem dan gerust contact op.