Homehet Motiele huis

het Motiele huis

Het Motiele huis is een kenniscentrum voor Motiel(e) werken. Het heeft als doel om een nieuw werkveld te introduceren waarbij het creëren van meer bewegingsruimte centraal staat. We willen door middel van onze ontwerpen en educatieve programma’s, mensen bewuster maken van wat wij allemaal kunnen in de bouw. De aandacht gaat uit naar dat wat we doorgaans niet op het netvlies krijgen. Het idee is dat het creëren van een beter klimaat voor innovatie en hervorming begint bij het cultiveren van een sterker, collectief bewustzijn.

Het Motiele huis is een concrete stap, als architect, om vanuit een ander perspectief van betekenis te zijn voor de gemeenschap; de eindgebruiker waar we de ruimte voor maken. Het Motiele huis is tevens mijn thuishaven als Motiele architect. Ik verzorg er de ontwerpen, activiteiten en ontwikkelingen in samenwerking met mijn partners.  

Een beter klimaat voor innovatie en hervorming begint bij het cultiveren van een sterker, collectief bewustzijn.

Het Motiele huis is toegankelijk voor iedereen die interesse heeft voor de kwaliteit van zijn of haar leefruimte. Dit vanuit zowel een privaat als professioneel oogpunt. Maar het centrum richt zich specifiek op de eindgebruiker. Denk aan mensen die alleen of samen met anderen hun eigen huis willen bouwen, verbouwen, uitbreiden, upgraden of herontwikkelen. Denk ook aan zelfstandige ondernemers met een eigen bedrijf, atelier, winkel, kinderopvang, kantoor of verenigingen met een betrokken ledenbestand. 

Ook zijn groepen kinderen of volwassenen, die benieuwd zijn naar de bijzondere wereld van het bouwen, van harte welkom!

We geven hier vorm aan door het organiseren van voordrachten, workshops en consulten. Ook werken we aan examples of good practice en houd ik als Pro Deo architect op vrijdagen gratis ontwerp-sessies voor bewoners uit de Bloemenbuurt (Den Haag).

Het Motiele huis | Hyacinthweg 13 Den Haag
WS opstelling 1
WS opstelling 2
WS opstelling 3
Voordrachten
Voordracht & expositie
Exposie

Mocht je interesse hebben of gewoon eens vrijblijvend kennis willen maken, neem dan gerust contact op.