HomeBlogBureauPartners

Partners

Geplaatst in Bureau, Projecten op 27-06-2019

We hebben in de afgelopen maanden met verschillende partijen gesproken over ons initiatief van de Motiele architect. Voor velen een eerste kennismaking met ons werkveld, de droombronnenbank en zienswijze achter het Motiele huis. Het waren gesprekken die even de tijd nodig hadden, maar de reacties waren erg positief! 

Het meest sterke bewijs daarvan is het feit dat inmiddels de volgende 20 partijen ons initiatief steunen en hun medewerking als preferred supplier hebben toegezegd, elk vanuit hun eigen werkveld:

Onze inschatting is dat we voorlopig met zo’n 25 partijen verder willen en dat nog voor de zomer iedereen aan boord is. Tegen die tijd zal ook het conceptplan van ons Motiele huis gereed zijn.

Ondertussen zijn we begonnen met de ontwikkeling van een app (demo) voor onze droombronnenbank. We doen dit in samenwerking met Wooltown Online Development. Daarbij voeren we op dit moment gesprekken met een partij die ons terzijde kan staan als UX Designer. 

De belangrijkste krachtmeting gaat nog komen uiteraard, namelijk die met de markt zelf. Aan het einde van dit jaar willen we hiervoor nog een derde partij benaderen om te kijken hoe we het beste de interesse te kunnen toetsen bij o.a. gemeenten, beleggers, grondeigenaren, woningbouwverenigingen, maar bovenal de bewoners. Dit eventueel in samenwerking met onze partners.