HomeBlogBureauKenniscentrum

Kenniscentrum

Geplaatst in Bureau op 16-06-2020

(Kenniscentrum voor Motiel(e) werken)

We zijn in de afgelopen paar maanden druk bezig geweest met de verbouwing van ons nieuwe kantoor aan de Hyacinthweg 13 in Den Haag. Het wordt een thuishaven voor de Motiele architect. We gaan de ruimte tevens gebruiken als kenniscentrum voor Motiel(e) werken. 

de Motiele architect / Hyacinthweg 13 / 2565 RE / Den Haag

Het centrum moet gaan functioneren als ontmoetingsplaats, waar marktpartijen hun kennis & producten via onze droombronnenbank delen met professionals en particulieren die interesse hebben in de kwaliteit van onze leefruimte.

Het doel van het kenniscentrum is om zichtbaar te maken dat er binnen de ruimtelijke opgave vaak meer mogelijk is dan we denken en doen. We willen investeren in een sterker, collectief bewustzijn, dat ons meer ontvankelijk maakt voor een betere kwaliteit van de ruimte waarin wij leven.

De vorm waarin we dit willen communiceren is nog in beweging. Het plan is om een permanente expositie te bouwen over de 8 werkvelden van het Motiele huis, met de mogelijkheid van:

  • Voordrachten
  • Consult 
  • Inloop 

Eind juni kunnen we beginnen met het inrichten van de ruimte. De tuin die deel uitmaakt van het geheel volgt later. Het voornemen is om de deuren voor de buitenwereld te openen in het voorjaar van 2021.

Foto’s van ons kantoor